donderdag 14 maart 2013

HANDGEMAAKTE SJAALS IN PROMOTIE

  FARMER'S WHISTLE-25€
Blauw polkadot-katoen tegen vintage polyester streepjes-foulard  NU 20€

ROYAL PATCHWORK - 105€ Dubbele sjaal/quilt van voornamelijk katoenen en zijden lapjes - 200/55cm NU 92

  BUSHPOLO  - 60€ NU 50€
Zeer lichte sjaal - gemengde materialen-160/30cm
Blauwwitte print tegen marinelook foulard in hermèsstijl aan de ene kant tegen een zachte, lichtblauw/paarse dierenprint  aan de andere kant  

MAGIC HORSE - 50€
NU 35€
Satijnen paardenfoulard met een 'zonnige hoek af', tegen zalm lycra - ecru 'floskjes' aan de hoeken - vierkant formaat, lichtgewicht

HERMES MOSS - 200/33 cm -40€ - NU 35€
- okeren, zware, maar soepele en zeer zachte halfkatoen tegen turkooizen foulard met paardenmotief- voor herfsttype, valt zwaar en zacht
 
PLAYGROUND CLOUD -200/45 cm-35 NU 27€
- waterblauwe, 100% zijden stof tegen felle bloemetjes polyester (zacht aan de hals)
- voor lente- of zomertype

200/45 cm-35€ NU 27€
- lichte, waterblauwe zijde 100% tegen fijne, oranje gebloemde zijde 100% (uit vintage jurk, sixties) - voor zomer- of lentetype 

145 cm-30 € NU 25€
- dubbelzijdige driehoek van 2 vintage bloemensjaals tegen oranje stretch  
- handgemaakte details - voor lentetype of lichte herfst 
      
155 cm - 45€  NU 27 
Duitse souvenirfoulard tegen spitse rand van bonte foulard, met vuurrode franjes en detail aan punt- voor wintertype of donker herfsttype  
150/23 cm-37€   NU 27
- lange sjaal van zacht satijnkatoen met aan de uiteinden echte Indische zijde, tegen een vintage foulard van lichtpaars polyester - voor zomer- of lentetype


150cm-50€  NU 42€
Gemengde materialen (waaronder 3 vintage sjaals), tegen taupe lycra - voor extravagant zomer- of wintertype

Dames, kom er eentje kiezen of laat er een maken naar je eigen smaak en met je eigen souvenirs (foulards, kantjes, linten...)  voor 65€!
En blijf volgen want er komen regelmatig sjaals bij.

Voor de hele collectie: ga naar SJAALS TE KOOP VOOR CREATIEVE DAMES

Info:
KLEUREN EN UITSTRALING: Deze sjaals zijn gemaakt met vintage halsdoeken uit alle windstreken. Vaak zijn de sjaals te klein of gerafeld, daarom vond ik het logisch om er grotere exemplaren van te maken. Ik naai er de gepaste kleuren van andere stoffen tegen zodat ze kloppen voor bepaalde seizoenstypes. De juiste kleuren aan je gelaat laten immers je huid, haar en ogen stralen.
(Klik hier voor meer info over + prijs van een kleuradvies).


DETAILS: De accenten aan de sjaalpunten zijn handgemaakt en eveneens afgestemd op de kleuren van de sjaal. Als kind was ik al gefascineerd door recyclage en verdwaalde rommel. Dankzij jaren recupereren, schiften en rommelmarkten afschuimen houd ik nu een kleurrijke collectie kleinoden over.

KWALITEIT: Sommige stoffen zijn van (vintage) zijde, wat ze kostbaar maakt. Van de sjaals in polyester verwerk ik alleen de zachtste exemplaren, ik kies ze uit op levendigheid, sprekende prints en de 'juiste' kleuren.

Wie graag zijn sobere outfit opfleurt, kan dus alle kanten uit met de geometrie, de vintage prints en (bij de meeste exemplaren) met de 2 verschillende zijden. De ene kant straalt glamour uit, de andere is wat vlotter en hipper. De driehoekige sjaals kan je ook 'vlak' om je jas slaan: je komt er altijd stijlvol mee voor de dag! 

WASVOORSCHRIFT: Ofwel was je je sjaal met de hand en DRUK je het water eruit (nooit wringen!), ofwel was je hem in een WASZAKJE met een zeep + programma voor delicate weefsels. De details kunnen er tegen. Koel strijken, opletten met label.

KNOOPTIPS: De sjaals zijn lang genoeg om 2 tot 3 x rond je hals te zwieren en laten zich makkelijk knopen. Zalig op de fiets en toch elegant. 
- Voor kleine en gedrongen dames: lange sjaals verdoezelen buikjes en bubbels en verlengen je figuur- ook goed voor een kort bovenlijf.
- Heb je een recht figuur, laat de punten dan schuin naar je navel lopen en maak daar een knoop (de schuine lijnen verslanken je taille optisch)

- Heb je smalle schouders, draag de sjaal dan breed.

  Schenk ze aan je vriendin of aan jezelf, voor een frisse avond op een terrasje!

xxx    Jullie Prismama

Geen opmerkingen:

Een reactie posten