dinsdag 28 februari 2012

KRISTIEN in haar nieuwe outfit

Vorige maand onderging Kristien een mini-make-over door jawel, jullie Prismama.
Haar kleerkast hebben we samen grondig uitgezuiverd (Kringloop e.a. blijgemaakt) en intussen heeft de Nieuwe Dame de koopjes van haar leven gedaan, waarvan hier enkele beelden.

Kristien nog even ervoor...   (klik HIER voor het hele kleur- en stijlverslag en klik op de foto's voor een diashow)

 ... en erna, met een nieuw, eenvoudig kapsel, een beetje make-up en -de nog geschikte- kledij uit haar kast:

En dan nu...
Het Grijze Wollen Mantelpakje dat Eeuwig Zal Meegaan en met Duizend Dingen te Combineren Valt:
 
De kwaliteitslaarsjes in taupe leer passen bij al haar neutrale maar ook accentkleuren, en verlengen de benen omdat de kleur samenvalt met die van de broek.
Eenvoudige t-shirts en vestjes benadrukken haar slanke middel.
De ceintuur draagt ze best niet te laag (liefst nog IN de taille), anders verzwaren haar heupen en verkort ze haar benen opnieuw.
  

De Nieuwe Lady kocht ook een nieuwe leesbril: een koopje, en al stukken beter dan het Groene Metallieken Gevaarte (alsof ze autovensters op haar arme neus heeft).
De bovenrand van de blauwe bril volgt haar wenkbrauwen, de ovalen verzachten een hoekige kaak en als je een wat lange neus hebt kies je best voor een gebogen brug.
Maar kijk vooral naar de kleur, die moet als eerste passen bij je gelaat (niet zo makkelijk voor een zomertype!).

Kristien kocht ook 2 x dezelfde tuniek, een in het grijs en een in waterblauw: slim, want op ontelbaar veel manieren te combineren, in elk seizoen van het jaar.
Ze draagt ze vrouwelijk, eenvoudig of een beetje rockchic - kleine verschuivingen zorgen voor verrassende effecten! (en met een stel smokey eyes kan ze zo het nachtleven in: "Mama komt overovermorgen terug, jongens")
 

Ons Zomertype heeft het helemaal door: hoe de juiste kleuren en kleurcontrasten met haar gelaat, haar en ogen harmoniƫren; hoe haar geweldige wespentaille beter uitkomt, hoe ze haar schouders met haar heupen in evenwicht brengt, haar prachtige boezem wat meer aandacht krijgt en...

...hoe ze met weinig (maar de juiste!) accessoires haar hele outfit kan omtoveren.
Als lerares, sociaal dier en moeder van 3 bratpacks hoeft Kristien zich geen zorgen meer te maken over kleuren en combinaties, en is een outfit kiezen uit de kleerkast (of winkel) honderdmaal eenvoudiger geworden.
Well done & byebye baby, geniet van de komende lente!!!
 
Liefs,

Je Prismama

Geen opmerkingen:

Een reactie posten